TELEFONIE OPLOSSINGEN

.

INTERNET & VOIP TELEFONIE (ook ISDN overstap voor September 2019).

 

EG Computer Specialisten is al vele jaren Internet- en Telecom Provider. Wij leveren alle soorten zakelijke internet verbindingen op basis van zeer hoge standaarden en zeer hoge up-time (99,9).

Zo zijn al onze lijnen standaard gecertificeerd voor het gebruik van pin en alarm over IP. Dit kunnen zowel ADSL, VDSL als glasvezel verbindingen zijn.

Naast Internet Provider zijn wij ook zelfstandig Telecom Provider voor vaste telefonie oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het “bellen over internet” (VoIP) i.c.m. gebruiksvriendelijke en georganiseerde communicatie software op zakelijk niveau.

TIPS: Vraag naar onze “Checklist VoIP” en ontvang van ons de mogelijkheden voor uw onderneming.    Heeft u op dit moment ISDN? Houdt u er dan rekening mee dat deze gaat verdwijnen per september 2019!

Doordat de telefoonlijnen die wij hiervoor gebruiken geen fysieke lijnen (ISDN) meer zijn, maar virtuele lijnen (VoIP) die alleen maar een internet verbinding nodig zijn, is ook een verhuizing van locatie erg makkelijk. Het enige waar voor gezorgd hoeft te worden is een internet verbinding die snel en stabiel genoeg is hiervoor. Zodra de toestellen indien deze eenmaal zijn ingesteld, op internet worden aangesloten zullen deze zelf weer de centrale opzoeken als dit een hosted-centrale is.

Hierdoor is het dus ook mogelijk om thuis, of waar dan ook ter wereld een toestel op het internet aan te sluiten en gebeld kunnen worden en er mee kunnen bellen.

Dit hoeft zelfs niet eens een telefoontoestel te zijn, maar dit kan ook een PC, Laptop of Tablet zijn voorzien van een applicatie en een headset. Of zelfs een App op uw mobiele telefoon!

 

Enkele mogelijkheden van deze centrale naast natuurlijk de standaard bel functionaliteiten:
 • Onbeperkt aantal gelijktijdige in en uitgaande gesprekken.
 • Wachtrij functie voor binnen komende telefoontjes.
 • Uitbreidbaar en schaalbaar zowel naar boven als naar beneden zover u wenst.
 • Onbeperkt aantal schakelingen, keuze menu’s (toets 1 voor…), tijd gestuurd, handmatig aan te passen etc.
 • Onbeperkt aantal voicemail boxen (mp3 per email).
 • Standaard gesprek registratie en gesprek opname (indien gewenst kunnen we u uitleg geven over de wettelijke regelgeving op dit gebied. Wanneer is het gesprek wel of niet bindend).
 • Bellen via vast toestel, draadloos toestel, headset (bedraad of draadloos), mobiele telefoon via APP, geheel provider onafhankelijk.
 • Via mobiele telefoon bereikbaar en uitbellen met het vaste nummer of persoonsgebonden vaste telefoonnummer.
 • Bellen waar, wanneer en hoe u maar wilt, mits er een internet verbinding aanwezig is.
 • Gezamenlijk en persoonlijk adresboek.
 • Koppeling aanwezig voor vele financiële pakketten en CRM systemen.

Of het nu gaat om 1 bedrijfsnummer met 1 of 2 medewerkers/telefoons of zeer complexe telefonie oplossingen die verschillende fysieke locatie’s als 1 geheel op 1 telefoon centrale moeten koppelen, wij zijn hierin uw telecom specialist.

Vast mobiel integratie zoals geen ander deze kent, geheel provider onafhankelijk is één van de specifieke oplossingen die wij bieden. Als communicatie voor uw onderneming van “levensbelang” is, dan vertrouwd u op de oplossingen van EG Computer Specialisten.

Een basis telefooncentrale met maximaal 5 toestellen, bieden wij kosteloos aan.

Indien u geavanceerdere wensen heeft, meer toestellen of u wenst meer functionaliteit zoals een koppeling van uw vaste telefoonnummer op uw mobiel, zeer geavanceerde routeringen, voice responce, complete gesprek registratie en opnamen of zelfs een koppeling met uw CRM-pakket of boekhoudpakket, neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie en advies gesprek, inclusief demonstratie (Georganiseerd communiceren, Xelion).

Heeft u vragen en/of wenst u meer uitleg of een demonstratie voor u eigen onderneming? Bel gerust naar 0548 – 20 90 02 of stuur een mail naar rene@egcomputerspecialisten.nl

 

Contact met ons


Algemene informatieICT OplossingenTelefonie OplossingenCloud OplossingenChecklist VOIPWebsite naar HTTPS

placeholder-1   Markt 3b | 7442 EC |  Nijverdal phone-call   0548 712 016