ISDN GAAT VERDWIJNEN, HOE LOST UW BEDRIJF DIT OP?

 

Op 12 april 2017 heeft KPN bekend gemaakt dat zij per september 2019 afscheid gaat nemen van het traditionele telefonie-netwerk. Het betreft hier zowel de traditionele analoge telefoonlijn (PSTN), als de ISDN lijnen. Een logische stap, gezien de ouderdom van het telefonie-netwerk en het feit dat meer dan 50% van alle aansluitingen inmiddels al gemigreerd zijn naar de moderne en toekomst-vaste technologie “VoIP”.

TIP: Vraag naar onze “Checklist VOIP” en ontvang van ons de mogelijkheden voor uw onderneming.

 

Belangrijk

 

Diverse marktpartijen, inclusief KPN zelf, lijken in hun uitingen aan te sturen op directe actie. Wij adviseren u om hierin toch niet overhaast te gaan handelen. Het betreft hier een vooraankondiging en dit betekent dat er wel degelijk gelegenheid is om u op dit punt goed te laten adviseren. Laat u dus niet te snel verleiden tot het aangaan van nieuwe contracten (vaak hebben deze erg lange looptijden en aanvullende voorwaarden die minder aantrekkelijk zijn).

Tegelijkertijd is dit nu wèl een uitgelezen moment om samen te kijken of er bij u nog traditionele telefonie- of ISDN-lijnen in gebruik zijn en om hierop passende en besparende maatregelen te nemen.

Wij komen graag bij u langs om te kijken of uw huidige telefonie op de aanstaande verandering is  voorbereid. En zo niet, om er voor te zorgen dat u straks niet voor verrassingen komt te staan.

Onze ervaring ligt in de ICT en van daaruit zijn wij de expert in IP telefonie toepassingen.

Mocht u met ons contact willen hebben, dan is dat natuurlijk mogelijk. Onze adviseurs staan voor u klaar en zijn bereikbaar op telefoonnummer 0548 – 20 90 02. Maar u kunt ons natuurlijk ook mailen via mailadres: info@egcomputerspecialisten.nl
Wij begeleiden u graag in de overstap van traditionele telefonie naar een toekomst-vast alternatief.

cf-verify-1065afcdb8db8dffb9739