Haal & breng dienst

Wat is de haal & breng dienst?

 

haalbrengservice

Onze haal & breng dienst houdt in dat wij uw (defecte) product bij u thuis afhalen, bij ons filiaal in Nijverdal repareren en retour brengen indien de reparatie uitgevoerd is.

 

 

Het daadwerkelijke ophalen en terugbrengen zal worden uitgevoerd door een externe partij. Deze bezorger is géén monteur en zal uitsluitend datgene aansluiten wat hij aflevert. Dienen er extra zaken te worden aangesloten, dan is het noodzakelijk om een afspraak te maken met onze eigen monteur.

De kosten van onze haal & breng dienst bedragen:

  • Alleen halen & brengen € 9,95
  • Halen & brengen inclusief aansluiten € 14,95

Aansluiten houdt in:

  • Bij het retour brengen koppelen wij uw product weer aan*

*indien randapparatuur nieuwe software krijgt, moet dit door een EGCS monteur geïnstalleerd worden. Als dit het geval is nemen wij van te voren contact met u op. LET OP: wanneer onze EGCS monteur bij u langs komt valt dit buiten de haal & breng dienst en wordt het uurloon van de monteur in rekening gebracht. De kosten van de haal & breng dienst vervallen in dit geval

Onze haal & breng dienst kent de volgende grenzen: (klik op de afbeelding voor een grotere versie)

vierkant-haal-en-breng2

Voordat de reparatie retour wordt gezonden nemen we contact met u op om de totale kosten door te geven. De totale kosten van de reparatie plus de kosten van de haal & breng dienst dienen bij aflevering te worden betaald aan de bezorger via de PIN.

Elke dinsdag en vrijdag tussen 16:00 en 19:00 worden er producten opgehaald en geretourneerd.

 

Uw naam *

Uw email *

Bedrijfsnaam

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoon *

Gewenste service *

Gewenste afhaaldag *

Uw product: *

Klachtomschrijving *

Opmerkingen

captcha