G Data is sinds jaar en dag onze software leverancier voor het beveiligen van computers, servers en mobiele telefoons. Wij weten als geen ander dat het voor consumenten een “wir war” is om het juiste “pakket” te kiezen. De talloze mogelijkheden en aparte modules maken het u niet makkelijk om het juiste product te kiezen.

Dankzij de nieuwe privacywet zijn wij van EG Computer Specialisten aan het denken gezet om het optimale beveiligingspakket zelf samen te stellen die het bedrijfsleven voorziet van de meest complete beveiligingssoftware.

En het resultaat mag er zijn…  de G Data Total Security hebben wij een upgrade gegeven met voorheen apart verkrijgbare modules en management functies, en deze definitief gekoppeld aan de bestaande software. Extra aankopen en upgrades behoren hierdoor tot het verleden. En wij kunnen verzekeren dat onze zakelijke relaties voorzien zijn van de optimale beveiliging en voldoen aan de nieuwe Europese privacywetgeving. Wij zijn trots op onze G Data Total Managed.

Onze G Data Total Managed bevat onder andere de volgende oplossingen:

Client Security

Wie het heeft over hackers, heeft het bijna altijd over lieden die malware inzetten om zich toegang tot een netwerk te verschaffen. Een sterke, betaalde antivirus-module, gecombineerd met een sterke firewal, is niet alleen onmisbaar, maar wettelijk gezien ook verplicht onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Patch Management

Het installeren van patches is van groot belang. Door reverse engineering kunnen malewareschrijvers gemakkelijk code maken die dat beveiligingslek uitbuit, dat door de net uitgebrachte patch wordt afgeschermd en zo uw netwerk binnenkomen. Meestal zitten er slechts enkele dagen tussen het uitkomen van een patch en de eerste malware die het daaraan gerelateerde lek uitbuit. Met onze G Data Total Managed beschikt u altijd over een overzicht van alle beschikbare patches, voor alle soft- en hardware die in uw organisatie gebruikt wordt. De patches zijn extra getest en daarmee veel veiliger voor de integriteit van uw infrastructuur dan ongeteste patches.

Policy Manager

Met de policymanager kunt u naleving van uw IT-beleid technisch afdwingen. Blokkeer bijvoorbeeld het gebruik van USB-sticks en externe harde schijven, blacklist clouddiensten waarmee uw organisatie geen contract heeft, of beperk de internettoegang van uw medewerkers om datalekken zo goed als onmogelijk te maken.

Mobile Device Manager

U staat er wellicht niet bij stil, maar telefoonnummers en e-mailadressen zijn al persoonsgegevens en die staan massaal in smartphones opgeslagen. Verlies of diefstal van een smartphone, of een infectie van een smartphone met malware, geldt ook als datalek. Met Mobile Device Management kunt u er zeker van zijn dat alle mobiele devices die zakelijk worden gebruikt goed beveiligd zijn tegen malware. Ook kunt u bij verlies of diefstal van een apparaat alle data van het apparaat wissen vanuit de management console.

Heeft u op dit moment twijfels over uw huidige beveiligingssoftware of heeft u deze helemaal nog niet! Bel ons gerust op 0548 – 20 90 02 of stuur een mail naar info@egcomputerspecialisten.nl