Einde support Windows Vista

 

Sinds 11 april 2017 wordt Windows Vista niet meer ondersteund door Microsoft; er komen geen updates meer voor uit. Om toch vlot en veilig te kunnen blijven computeren wordt aanbevolen te upgraden naar een nieuwe versie van Windows. Gezien de leeftijd van deze Windows Vista computers raden wij van EG Computer Specialisten aan om deze machines te vervangen.

 

Wat betekent dit voor u als klant?

Als Microsoft de support voor een besturing systeem beëindigd, betekent dit dat er geen updates meer worden uitgebracht. Windows updates zijn noodzakelijk om het besturing systeem en de programmatuur die is geïnstalleerd veilig te houden.

Dat betekend in de praktijk dat u een beveiliging risico loopt. Zaken als internetbankieren bijvoorbeeld worden dan ten zeerste afgeraden! Ook het opslaan en bewaren van gevoelige informatie op desbetreffende PC word afgeraden enz.

Een goed beveiligd systeem word constant geüpdatet en bevat een goed antivirus programma. Als aan een van deze 2 eisen niet word voldaan is het systeem niet veilig.

Hieronder vind u een aantal aanbiedingen die wij speciaal voor u hebben geselecteerd als mogelijke optie om uw huidige vista machine mee te vervangen.

                      

Gebruikt u de computer uitsluitend af-en-toe voor internetten, een kort mailtje sturen, Facebook en internetbankieren; en slaat u geen foto’s en bestanden op? Dan kan een tablet een mooie vervanging zijn:

 

Bij deze aanbiedingen is onze full-service inbegrepen:
-Complete Windows 10 installatie

-Instellen van e-mail**

-Overzetten Mijn Documenten

-Korte uitleg
**(klant dient de wachtwoorden beschikbaar te hebben)

Voor een meerprijs van €19,- komen wij uw apparaat bij u thuis brengen* en:

– Aanmelden op de wifi

-Instellen printer

*(standaard 60 minuten, extra tijd op nacalculatie)

 

placeholder-1   Markt 3b | 7442 EC |  Nijverdal

phone-call   0548 712 016

Contact met ons


LaptopPCTabletAntivirusAlgemene vraag